4 reacties op “AWD 13-11-2017

    • Dankjewel Karel. Het is zeker een schitterend gebied om te wandelen, helaas maak je nou foto‚Äôs van herten er reen en waarschijnlijk leven ze volgende week niet meer, er worden wekelijks 80 doodgeschoten. Ik vraag mij af zou er geen andere oplossing zijn???? En dat vosje werd weer heerlijk gevoerd door een fotograaf, hij wou het perfecte plaatje schieten, Grrrr. Was net een hondje, het beesje liep gewoon achter hem aan, en als het weg liep, werd er geroepen kom maar en kreeg weer brokjesūüė§

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s