157 reacties op “GASTENBOEK 1

 1. Wat een prachtige site!! heel leuk om door de foto’s te kijken, met name de foto’s met festiviteiten en mensen in lemmer. Dat lijkt op dit moment wel een eeuwigheid geleden. Wat snakken we terug naar het oude normaal. En wat zullen we een waardering hebben voor het samen zijn met de mensen om ons heen.

  vriendelijk bedankt voor het bijhouden van de foto’s op deze site, ik ben nog lang niet uitgekeken.

  groeten logi

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel voor je reactie. Ja er staat heel wat op 😉 Ja hoop zo gauw mogelijk allemaal de prik en dan zachtjes aan weer van de evenementen genieten. En weer gewoon met zijn allen samen zijn. Maar ik weet niet of het dit jaar nog lukt. Maar goed ik blijf genieten van de dingen die wel kunnen 😉🙋‍♀️ vriendelijke Groet Janny

   Like

 2. Hallo Janny,
  Ik zie nu uw reactie pas!
  Ik heb de foto’s opgeslagen hoor. Het is inderdaad wel cru als je het zo bekijkt, helaas zit de wereld zo in elkaar. Het bewijst maar weer hoe dankbaar we mogen zijn dan we in Nederland leven. Afgelopen vrijdag ook genoten op het Sneekermeer en Sneek uiteraard eerder over de finishlijn dan Drachen, haha! Nu is het weer voorbij, of gaat u nog naar de wedstrijden van de ifks?
  Fijne middag!

  Groetjes Jantina

  Like

  • Hoi Jantine. Wij zijn niet naar Sneek geweest, maar bleek een prachtige wedstrijd te zo te horen. Nee wij zijn niet naar de IFKS wedstrijden. Is tot nog toe ook niet veel aan als ik de beelden zie op TV. Helemaal tot weinig wind, jammer.

   Vriendelijke Groet Janny en Nederland is prachtig 😉

   Like

 3. Hallo Janny,

  Bedankt voor de mooie foto’s van mijn vriend op het omrop Fryslân bootje bij het Skûtsje silen. Ook de foto’s van de andere wedstrijden zijn super, u heeft echt een passie voor fotografie! Fijn dat we vanmiddag zo fijn naast elkaar zaten.

  Groetjes Jantina

  Geliked door 1 persoon

  • Hallo Jantina

   Graag gedaan, heb je ze er wel afgehaald, je mag ze hebben hoor.
   Het was zeker gezellig, vond het achteraf wel heel frappant, aan de rechter kant een op een rubberboot en aan de andere kant een die op de grote oceanen en zeeën heeft gevaren met windkracht 10 😉 . En voor Menno weer een hele fijne dag op het water en voor jou natuurlijk ook om er naar te kijken. Drachten of Sneek 😁 vandaag als eerste over de streep?
   Vriendelijke groetjes Janny

   Like

   • Hallo Janny,
    Ik zie nu uw reactie pas!
    Ik heb de foto’s opgeslagen hoor. Het is inderdaad wel cru als je het zo bekijkt, helaas zit de wereld zo in elkaar. Het bewijst maar weer hoe dankbaar we mogen zijn dan we in Nederland leven. Afgelopen vrijdag ook genoten op het Sneekermeer en Sneek uiteraard eerder over de finishlijn dan Drachen, haha! Nu is het weer voorbij, of gaat u nog naar de wedstrijden van de ifks?
    Fijne middag!

    Groetjes Jantina

    Like

  • Dankjewel . Ik denk dat iemand perongeluk jou site heeft aan gedrukt 🙂 maar niet temin jij hebt ook een prachtige site met mooie verhalen en foto’s en zou je zeker blijven volgen. Vriendelijke Groet Janny

   Like

  • Dankje wel, TOP Ik ben nog met een album bezig meer beweging in het spel van Henk. Maar die heeft 450 gemaakt 🙂 dus ben nog wel even bezig om de foto’s een beetje te bewerken met de horizon en zomeer.
   Vriendelijke Groet Janny

   Like

  • Dankje Theo.
   Over een tijdje zijn we weer in die richting.
   En heb even bij jou gekeken en er staan prachtige routes die we straks kunnen fietsen. Bedankt daar voor,
   En we genieten van het weer wat we nou hebben en anders maar een dikke sjaal om en handschoenen aan. Maar vind heerlijk om de fietsen in de natuur, Ik zal zeker jou website helemaal bewonderen .
   Ik ben meer van foto;s en ik geniet van jou verhalen. Dankje
   Vriendelijke Groeten Janny

   Like

 4. Hoi Sake zeker was het een schitterende route, Wij zouden hem elke keer al doen, En nou zaten we er niet ver vanaf.
  Volgende keer maar de lauwersmeer route.
  Ja de kamera van Henk moet ook even weg, hoop dat ze hem dan goed schoon maken.
  Ik weet niet hoe lang het bij nikon duurt maar van Canon zeiden ze het kan wel 6 weken duren
  voor dat ie gemaakt is, Ik heb altijd nog wel een kleintje voor je hoor. Mag je dan wel even lenen 🙂
  Vr Gr Janny

  Like

 5. Janny, mooie herkenbare serie over jullie fietsroute om het Lauwersmeer, Essonstad zijn wij een paar keer met vakantie geweest, maar vooral de paarden zijn fotogeniek.
  Zit momenteel zonder camera is opgestuurd ter reparatie. Even pauze dus.

  Gr sake.

  Like

 6. Ik ga eerst een week naar Twente, wie weet wat daar allemaal op mijn pad komt. Het eerst volgende in Lemmer is het nazomeren?

  Sake.

  Like

 7. Hoi Sake Dankje, Deze heb ik uit de hand gedaan, op mijn toestel zit een knop voor vuurwerk. maar heelaas was ik wel eens te laat, Moeten we toch maar eens een cursus volgen 🙂 Ik ben bij het Concours niet lang geweest, Heb een paar plaatjes geschoten. En dacht ga effe een stukje op naar Hindeloopen. Was heerlijk weer voor Surfers en daarom ook behoorlijk druk op het waten, prachtig gezicht, Wat van evenement moeten we nou Sake 🙂 moet eigenlik iets wezen wat nog niet zo bekend is .
  Vr Gr Janny

  Like

 8. Janny, ja vuurwerkopnames maken is idd moeilijk, ik heb ze vanaf statief gedaan, maar mijn afstand bediening weigerde dus moet het met de knop op het toestel en dan krijg je onscherpte. Jouw opnames zijn goed gelukt hoor, het duurde ook maar een kwartiertje, dus te weinig om veel foto’s te maken.
  De paarden in Rijs ben ik niet geweest, heb daar vorig jaar eigenlijk haast dezelfde serie geschoten als jij nu. Maar er zitten weer hele mooie tussen.
  Op naar het volgende project zullen we maar zeggen.

  Gr sake.

  Like

 9. Janny, jouw kemis serie ziet er goed uit, mooie kleurige opnames en ook je vlinders/spinnen zijn idd om te griezelen.
  Ben gisteravond wel een uur aan het experimenteren met de beweging van de speed en draaiend rad. Was moeilijk om een goed plekkie te vinden zonder storende elementen.Op de visserburen had ik een prima stekkie…pof zet er iemand een auto voor mijn lens, heb er direct een deuk in geschopt, nee hoor.
  Vanavond vuurwerk, maar weer afwachten wat dat word.

  Gr Sake.

  Like

 10. Janny, heb genoten van je ballonnen in Joure, Ik ben daar drie jaar achtereen geweest, vond dat ik wel genoeg ballon materiaal had.
  Er zitten weer schitterende plaatjes tussen, alleen ik zou de dubbele er niet tussen zetten, ik kon in het begin ook moeilijk foto’s weg doen hoor.
  Nu wachten op de skûtsjes op Stavoren??

  Gr Sake.

  Like

  • Hoi Sake Dankje wel, Je hebt gelijk. Maar deze camera maakt er twee als je tegenlicht hebt, en dan vergeet ik wel eens de andere weg te doen. 😦 ik word ook een daggie ouder haha gelukkig wel, Maar jammer dat het zo donker was bij Stavoren, Dus eigenlijk allemaal donkere foto’s . De mooiste moet ik nog effe uit zoeken.
   Vr Gr Janny

   Like

 11. HalloJ Robert
  Ik ben er Gisteren ook weer even geweest.
  Ik weet niet hoe de bestemmings plannen daar zijn. En kan natuurlijk niet in andermans portemonnee kijken.
  Maar een trekkershutje zou daar prachtig staan. een schitterende locatie
  Ik droom gewoon hard op 🙂
  Vr Gr Janny

  Like

 12. Hallo J Robert
  Leuk dat je opdeze manier ook iets ziet van je nageslacht. Maar heel leuk van je bericht.
  Ik hoop dat jullie de humor er van kunnen begrijpen wat ik er bij geplaatst heb
  Het word in ieder geval heelveel na gekeken.
  Maar als jullie het als stotend vinden wil ik het zeker met ingang van je tegen bericht verweideren.
  het is ook een toeristich plekje . Mag daar graag even heen op de scooter.
  Vr Gr. Janny .

  Like

 13. Als kind kwam ik in de vakantie vaak op de hang in Laaksum, met mn pake die op Stavoren ook een hang had. Het gebouw was van mijn pake. Helaas ziet mijn tante er niet de waarde er van in, terwijl er serieuze plannen genoeg zijn, dit voor het nageslacht te bewaren….

  Like

 14. Hoi Sake
  Sorry ik zou via mobiel reageren maar drukte op de verkeerde knop. foetsie was jou bericht.
  Dankje sake deze viel nog wel mee, maar heb vele weg gegooit. Ik heb ze nog van twee jaar
  niks weg.
  wat de reactie onder de berichten betreft ik kreeg te veel span berichten, Dus heb het maar weer op deze manier gedaan.
  Ik weet dat wordpress die houd zou iets wel aardig in de gaten,
  maar toch !!
  Misschien komt het wel weer een keer, ik kan het zo weer veranderen,
  Maar ik wil van de week eerst even met Ziggo bellen want er klopt iets niet met internet.
  Ook met mijn mobiel zijn ze steeds aan het klooien.
  Tot weer een ander evenement, Woensdag naar de Boerenbruiloft, Donderdag het wad op, Zaterdag Stavoren, en natuurlijk ballonefeest.
  We hebben het druk Sake Haha . maar wel heel leuk

  Like

 15. Weer genoten van je skûtsje en ringsteken verslag, ja de zon viel wel mee daar.
  Ook je voorgaande uploads weer alle lof.Een tijdje geleden kon ik onder een bericht een krabbel achterlaten, heb je dat verwijderd?

  Gr Sake.

  Like

 16. Hoi Sake.
  Vanmorgen nog onder het ontbijt zaten we naar twee boom kruipers te kijken, tot Henk zegt zie wat is dat een apart vogeltje. Nou echt mijn hard ging sneller kloppen. Want wie had dat gedacht dat er appelvinken achterhuis komen, nog nooit in het echt gezien heelaas niet scherp maar kon het niet laten om ze te plaatsen, ja zeker heel erg trots en blij. Als het aan mij lag was de achtertuin vol met struiken en bomen. Ik ben twee keer naar Emmen geweest in 5 jaar en twee keer goot het van de regen, jammer want ik vind het ook schitterend, we kijken weer uit naar je foto,’s. Eerst even een goeie regenbui voor de natuur , want echt als je op de Veluwe de grond zag , wat verschrikkelijk droog. En ook goed voor de dieren. Ze hadden al in lemmer een uit gehongerde roofvogel dood gevonden, Vr Gr. Janny

  Like

 17. Janny, ik word zo langzamerhand “stinkend jaloers” op jouw mooie vogel opnames. Echt, er zitten vele mooie en verschillende vogels bij, moet jouw wel een trots gevoel geven denk ik.
  Ik kijk elke dag even wat jij/jullie weer hebben weten vast te leggen. Ik hoop gauw op beter weer, want met handschoenen aan foto’s maken valt tegen en kouwe vingers heb ik een hekel aan.
  Volgende week vrijdag gaan we met de club naar Emmen, dierentuin, hoop daar veel mooie plaatjes te kunnen schieten.

  Gr Sake..

  Like

 18. Hoi Nelleke .
  Ik denk niet dat Henk reactie geeft , want die komt niet achter de com, Alleen maar kjken 🙂
  Jij copieert een foto en dat haal jij er dingen uit. en daar maak jij weer een scraps van.
  Dus eigenlijk word de foto helemaal uit zijn verband gerukt, als ik het goed begrijp. 🙂
  Goed als jij mijn naam erbij zet en laat zien wat je er van maakt dat geef ik bij deze toestemming.
  Maar wel heel lief van je dat je het vraagt, Heelaas word dat te weinig gedaan.
  Dus ik ben benieuwt naar jou resultaat. ik wacht af
  Vriendelijke Groeten Janny

  Like

 19. Hoi Janny..hier Nelleke Wissing -Koehoorn..je weet wel hé? ik vind jou foto’s prachtig mooi! Super gedaan hoor.
  nu mijn vraag,zou ik zo nu en dan een foto mogen copy-eren en gebruiken voor mijn scrapping site met vermelding van jou name en blog..en dan wil ik jou wel de lay-out op sturen met jou foto er in en wat ik zo al doe hier en op mijn Amerikaanse site waar ik voor werk.
  laat je het mij even weten of het mag?
  gr.Nelleke

  Like

 20. Hoi Marten We hadden in 2009 primeur-in-de-lemmer-26-09-2009 Ja ik hoop dat ik dat ook eens kan foto graveren bij aankomst, Misschien hebben jullie en keer een leuk plekje over 🙂 en zal zeker de datums in mijn agenda schrijven. Maar zo naast elkaar was een prachtig gezicht. Er staan ook nog ergens foto’s van 2012 . want ik heb het idee dat je de foto’s van 2011 gezien hebt
  Vr Gr Janny

  Like

 21. De historische reddingboten Knokkels en Cornelia Clasina varen met groepen van de Willemskade(bij de oude sluis) naar het Stoomgemaal.Wij zitten ook in de organisatie van de Oude Reddings Glorie, Op 26 en 27 sept. verwachten we de beroemde Brandaris en Dorus Rijkers op de Lemmer

  Like

 22. Dankje Sake. Het was ook weer geweldig, en zeer rustig. Dus we hadden alle tijd om foto’s te nemen. Alleen zijn sommige beelden moeilijk om er goed op te krijgen. ook vanwege de kleuren. En dacht ik wil eens zonder kleur. Er zijn zeker die mooier uitkomen, maar ook beelden die de kleur echt nodig hebben zo als jij ook al schrijft. Tot het volgende uitje 🙂 sneeuw en ijs moet het worden .
  Jij hebt er op jou site weer prachtige mooie foto’s bij Sake en ook skydrive word al heel mooi.
  Vr Gr. Janny

  Like

 23. Wat een kunstwerken daar in Zwolle en idd een wereld van verschil als je ze zonder kleur ziet. Is eigenlijk echter, maar sommige verlichtings effecten doe het ook goed. Mooie serie, Janny (en Henk??)

  Gr sake.

  Like

 24. Dankje Sake, het was geweldig. En er is zoveel wat je ziet. alle winkel perzoneel waren ook verkleed, Je had ogen te kort. Wel naar het ijsbeelden festival toch in Zwolle ? Ik moet reclame maken van de webmaaster van de tikket serves dus bij deze, En een heel verhaal op hun site zetten, Heb ik heelaas nog niet gedaan, Dan heb ik opeens twee linker handen Haha . Ik meende dat Dennis nog in deventer woonde, Daarom zei ik ook tegen Henk Sake zal ook wel ergens rond lopen, Het komt elk jaar dus je hebt nog een kans.
  Vr Gr Janny

  Like

 25. Janny, jouw jaar kan niet meer stuk. Wat een mooie portretten heb je er tussen zitten van het festival in Deventer. Voor mij een bekende omgeving, want onze Dennis heeft een jaar aan het grote plein gewoond, alleen nu woont hij in Enschede dus nooit meer aan deze prachtige activiteit gedacht, daarom bedankt dat ik het zo toch nog een beetje kan mee maken.

  Gr Sake.

  Like

 26. Hoi Henny
  wat leuk van je reactie.
  Ja Henny er is genoeg te zien 🙂 verslaving
  Ik wil nog steeds mijn excusses aan bieden aan Henk.
  Hij weet denk ik wel voor, Maar kom hem vast nog wel eens tegen. Hopelijk
  Vr Gr Janny

  Like

 27. Hoi Sake , Ja zekers, in lemmer heb ik de Sint drie jaar gevolgt dus wel genoeg foto’s staan op de site, in ieder geval ze zoeken er nog steeds naar, en komen dan te recht bij 2008 2009 en 2010 en ik heb er toen behoorlijk wat gemaakt. Alleen had de Sint volgens mij een andere mijter op. Want volgens mij was hij een beetje te groot 🙂 ja ik heb ook weer andere toestellen in de hand gehad om mensen op de foto te zetten. Ja en dan jammer krijgen ze het bericht het geheugen is vol. Dan is het voor hun natuurlijk balen. Nou ik zie de foto’s binnen kort wel weer van jou. Vr Gr. Janny

  Like

 28. Zo naar Sinterklaas in Amersfoort, aan de mooie opnames te zien had je het daar beter naar je zin dan in lemmer. Mooie zwarte piet portretten laat je hier zien, vooral die waar piet de hand naar je uitsteekt is schitterend. Ik ga zaterdag naar de Intocht in Deventer met onze zoon en kleindochter, neem denk ik toestel ook maar even mee.

  Sake.

  Like

 29. Hallo Janny Bergh, Ik was Op zoek naar Uw Email Adres maar kon deze niet vinden op Jullie site, dus doe ik het op deze manier als dat zou kunnen het Betreft de Foto’s Van het Lemmer Strand & een Van het Wouda Gemaal Zou deze Foto Graag Groter willen Hebben zodat ik ze kan Laten Afdrukken op Canvas Doek Voor mij Boven de Bank en ook een boven Het dressoir Het Formaat van het Canvas Doek is 180 x 100 van 2 Verschillende Foto’s De Url is

  Deze 3 Foto’s als u Die groter hebt Voorkeur gaat uit naar Foto 1 en of Foto 3 Lastig Kiezen soms, Ken lemmer ook Goed Wij stonden altijd op de Gemeentecamping Lemmer Vandaar Goede Herrineringen, Zou u Mij Deze foto’s Kunnen sturen naar mijn Mailadres of Facebook

  Groeten Hilco Overweel

  Like

 30. Dankje Sake, het is hier echt genieten achterhuis. Vanmiddag ook weer de specht. Heelaas te laat,
  Ik heb de camera op de vensterbank . Dus ook genoten van de prachtige papegaaitjes. Mooi hè.
  Toen ik er ben geweest was er net een roofvogenshow geweest. Dus was het druk overal.
  Maar ga er zeker elk jaar een paar keer heen. Het is en blijft een prachtig uitje.
  Ja we verkopen de boot. We worden ouder Sake. 🙂
  Dus binnen kort weer van jou foto’s genieten. Hier in de buurt net schoorsteenbrand.
  Vr Gr. Janny

  Like

 31. Janny, ik wist niet dat wij een dierentuin in Lemmer hebben, als ik zo al die vogels voorbij zie komen op jouw site lijkt het daar wel een beetje op.
  Ik zie hier alleen maar protters en merels.
  prachtige opnames. Heb vandaag dik vijf uur in de orchideënhoeve doorgebracht, leuk die lorri’s en natuurlijk de vlinders. T’was eigenlijk wat aan de donkere kant, dus ook de flitser gebruikt, toen alle batterijen leeg waren maar op huis aan gegaan. Serie volgt op mijn blog.

  Gr Sake.
  Ps. het henk de boot te koop?

  Like

 32. Hoi Sake , Dankje voor je compliment
  Ik had zoveel foto’s van de paddestoelen geplaatst dus dacht even wat anders er tussen door.
  had de roofvogel foto’s met de vakantie gemaakt,
  Ik had de foto’s al gezien en had ook een reactie geplaatst.
  Maar ging zeker iets mis. Ze zijn prachtig. Hoop zoiets ook eens te doen en dan ook in Amsterdam,
  Vr Gr Janny

  Like

 33. Dat lijkt mij ook schitterend om te doen, Dan ga je echt als toerist door Amsterdam.
  Ik ben heel benieuwt,
  En hopen op wat zonniger weer dan kan natuurlijk de foto’s niet mislukken.
  Vr Gr Janny en succes Zaterdag

  Like

 34. Janny, wij gaan zaterdag naar Amsterdam met de fotoclub om daar straatfotografie te doen, is een uitstapje vanwege het 50 jarig bestaan van de club. Hoop daar wat mooie en interessante foto’s te maken en die komen dan weer op mijn blog.

  Gr sake.

  Like

 35. Hoi Sake dank voor je reactie :-). Ja we hadden geluk met die kleine autotjes prachtig gezicht zaterdag. 
  Gelukkig was het de meeste keren droog en dus ook aardig wat mensen op pad om te kijken,maar 2009 vond toch het mooiste jaar dat ze even alle vijf naast elkaar lagen.de grote schepen.
  Album paddestoelen. Dit album is van het hele jaar 2012. dus ook van het begin,
  Wij waren ook bij de burcht, het laatste wandel paadje , 
  Gisteren in het St. Nic ster bos, waren ook veel. Maar ik struikel bijna over mijn eigen benen zo snel dat ik loop :-)En toch heel veel foto’s mislukt 
  Volgende week de friesehoek race,
  Word weer kieken als het een beetje mooi weer is. En wat is jou volgende stap.
  Mijn wens is nog eens straat fotografie. Net als met de optocht gezichts uitdrukkingen
  Vr Gr. Janny

  Like

 36. Janny,
  Even over het bovenstaande, van mij mag je het zo laten zoals het is, ik heb nl ontdekt dat wanneer ik de MAP open de foto’s gemakkelijker te volgen zijn. En eh ik was niet teleurgesteld hoor.
  Goed nu weer positief nieuws, mooie serie over de reddingbootdag en waar ik ook van geniet is je paddenstoel album, in welk bos heb je deze gevonden/gekiekt, Henk zei mij dat jullie in het kuinderbos waren geweest, dus ik ook zoeken…..5 stuks! In welk gedeelte waren jullie dan, ik ben bij de burcht geweest.

  Gr Sake.

  Like

 37. Hoi Sake .
  Nou je voelt je wel klein met van die grote joekels 🙂
  Maar met alleen met deze evennementen en vogels spotten zijn ze zeker te duur
  Alles mag hier getypt worden Sake:-)
  En ik ben het zeker helemaal met je eens, Dus word niet boos
  Er word ook veel over de muziek geklaagt maar die mensen kunnen het geluid uit zetten
  Maar ik heb een keer mijn externe schijf gecrast en gelukkig had ik ze op internet staan,
  En om die reden plaats ik ze hier
  Maar als je rechts in de hoek op de naam van het album klikt dan zie je kleine fototjes,
  en dan kan je een heleboel over slaan
  Vr Gr Janny Het was weer geweldig om het mee te maken.
  O Ja bedankt voor je reactie

  Like

 38. Op die grote lenzen hoef je helemaal niet jaloers te zijn Janny, de meeste zijn met vast brandpunt en niet te betalen. Ik vind er best fraaie plaatjes tussen zitten van de herten. Even een klein puntje van eh ………. durf eigenlijk niet te typen, maar toch. Wil ik het album bekijken dan staan daar veeel foto’s in en ook vaak dezelfde soort opnames, ik vind soms lastig om daar de mooie plaatjes uit te halen, is tijdrovend en dan stop ik al gauw. Een voorbeeld van die toren heb je meerdere opnames geplaatst, begrijp je wat ik bedoel. Janny niet kwaad worden omdat ik dat vind, jij kan daar andere bedoelingen mee hebben die ik niet weet/zie. Laat maar horen en anders via mail.

  Like

 39. Lieve Janny,

  Hier ben ik dan eindelijk weer terug.
  Opnieuw in gang geschoten na een lange afwezigheid.
  Prachtig album van de zeilwedstrijd !!!
  Zo’n mooie foto’s.

  Ik wens je een prachtig mooi weekend !!!
  Een dikke knuffel, ***

  Catwoman, Tania.

  Like

 40. Hoi Jan
  Leuk van je reactie. en compliment.
  Op de vragen van jou via mail.
  Ik ben maar een knutsel hobby fotograaf, en maak overal wat los en vast zit op de kieker.
  Maar mijn foto’s zijn in dat formaat niet te betalen natuurlijk 🙂
  Zeker wat ik gezien heb bij Henk Bootsma jullie fotogaaf.
  Maar ik doe ze wel in een album onder de foto’s van het mannekoor.
  de CD vinden wij ook heel mooi.!!!!
  En over de site dit is van WordPress, wereld bekend. Bezoekers uit 45 landen.
  landen waar ik nog nooit van gehoord heb.
  Vr Gr Janny

  O Ja jan dus je typt gewoon wordpress.com en de rest volgt vanzelf.
  er zijn verschillende types

  Like

 41. Hallo Janny wat een prachtige site heb en dan de verschillende mappen met foto,s van alles en nog wat echt de moeite waard om even op je site te kijen heb er echt van genoten. Ik maak zelf ook heel veel foto,s die op mijn album staan.

  groetjes j.v.d.werf

  Like

 42. Hey Janny en Henk,
  Zo daar ben ik nog wel even mee bezig om al dat foto materiaal van jullie te bekijken. Er zitten veel prachtige opnames tussen.
  Mooie site zo, even een paar” klappers” en dan naar een album. Ik heb je via google weer gevonden, maar mis je email adres.

  Gr Sake.

  Like

 43. Hoi Alco.
  Leuk dat ze er reacties op geven.
  Doet een mens goed,
  Ja op Henk zijn site heb ik alles wat met zeilen en zingen te maken heeft op gezet
  Sinds hij ook verslaaft aan het foto graveren is geraakt 🙂
  Vr Gr Janny

  Like

 44. hoi Janny,

  ik heb de foto’s van lemmer Ahoy bekeken en doorgestuurd naar de bemanning van de Gerben van Manen. Erg leuke foto’s. Ik krijg leuke reacties van de rest van de bemanning.

  ook de foto’s van Lemmer Ahoy op de site van Henk zijn weer mooi.

  groeten Alco Reijenga

  Like

 45. Hallo Janny,
  Prachtige natuurfoto’s !!!
  Allemaal zoooo mooi.
  Maar de foto’s van de haas die alsmaar dichter komt, vind ik echt SCHITTEREND !!!!!
  Hij moet wel heel ijdel zijn hé, hihihihihihi.
  Prachtig !!!
  Ik wens je een leuk en ontspannend weekend toe !
  Vele groetjes, ***

  catwoman, Tania.

  Like

 46. Hoi Hielke dankje wel
  Een verslaafde hobby Hielke maar wel een hele leuke verslaving.
  Er worden uit 24 verschillende landen naar gekeken en dat is toch harstikke leuk
  Ik zag al dat je ons ging volgen
  Ik heb zelf nou de 60D en Henk heeft mijn oude 40D
  Wij zijn alleen de zaterdags aan wezig met lemmer ahoy.
  We wachten af.
  Vr Gr Janny leuk van je berichtje

  Like

 47. Ik blijf genieten Janny als deze morgen hier weer wat aan het rondneuzen ben!
  Mocht je de 350D met Lemmer Ahoy nog niet kwijt zijn dan heb ik er wel belang bij.
  Heb je iets nieuws voor Henk of zo?
  Zal deze week aan de slag met de vuurtoren race 2011,het deze winter te druk met het Lemsteraken boek
  dat in Mei op de markt komt???
  Het ga jullie goed! later Hielke

  Like

 48. ER is er en jarig vandag ……….hip…hip ….hoera .
  van harte gefeliciteerd Janny……..

  Jou foto’s zijn altijd weer en pracht …….genieten……..
  Je heb bijna het gevoel zelf de wandelingen te doen .

  Dank je nog voor de link .
  groetejs Katja

  Like

  • Hoi Katja.
   Hartelijke dank van je felicitatie en reactie
   Wat kan jij goed zingen 🙂
   Hartstikke leuk dat je van mijn foto’s geniet.
   En geen dank. Het kan mooi zo.
   Vr Gr. Janny

   Like

 49. Even een reactie van mij zelf.
  Ik vind het heerlijk hoe vaak onze site word bezocht.
  En zeker ook de laatste weken is het raak.
  En ook op de manier hoe ze hier terecht komen.
  Huis te huur.
  En Janny bergh Beppe .Wesley
  Kruiend ijs .
  Soms zijn er hele leuke zoek opdrachten bij .
  Het is elke keer weer genieten.
  En hoop ook dat jullie er van kunnen genieten.
  Lieve groetjes Janny .

  Like

 50. Dankje Tania
  Voor je leuke reactie.
  Het was ook een geweldige ervaring om de ransuilen te zien.
  Ze zijn hier in de omgeving avonds ook te zien bij ons huis.
  Ik wens jou ook een hele fijne Valentijn .
  Vr Gr. Janny

  Like

 51. Hallo Janny,

  Wauw, schitterende foto’s !!!
  Ik kwam weer ogen te kort.
  Zoooo leuk als je het talent hebt om zo’n mooie beelden te maken.
  Ik heb er heel erg van genoten.
  En wat kreeg ik een warm gevoel bij het bekijken van je foto’s met de uil.
  Zo lief vind ik hem.
  Ik wens je nog een liefdevolle Valentijn toe !!!
  Veel liefs, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 52. De ransuil moet je echt heel goed kijken. Hij ( ze ) verstoppen ze behoorlijk tussen het groen van de bomen . Er waren er drie maar de anderen alleen de veren te zien.
  En bij de gaai . Die komt hier ook vaak bij ons huis maar heb dan natuurlijk de kamera niet klaar.
  En in het bos is hij niet echt schuw , deze tenminste niet echt . In de buurt moet ook een ijsvogeltje zitten. Hoop hem nog eens te spotten . Dank voor je reactie . Top

  Like

 53. sjiek hè die ransuil en je hebt er nog een super foto van gemaakt ook, ik vind trouwens de foto’s van de gaai ook bijzonder, die is namelijk normaal zo schuw dat hij in mijn eigen collectie nog niet zit.

  Like

 54. ik weet niet of ik bij jou logjes kan reageren dus doe ik het maar even zo , die kleine bonte specht van jou is zeker geen kleine bonte want een kleine bonte specht heeft geen witte vlek op de vleugel ik vermoed dus dat dit toch een grote bonte specht is.
  er bestaat ook nog een middelste bonte specht maar die stuit is weer minder rood en deze heeft duidelijke strepen op zijn borst. zijn hele uiterlijk is wat rommeliger en jouw specht is zo mooi wit dat ik het toch echt op een grote bonte specht houd.
  Wel hele mooie foto’s hoor , niet makkelijk zo boven je hoofd fotograferend.

  Like

 55. Lieve Janny,
  Heel mooie foto’s alweer.
  Bij het zien van een regenboog droom ik altijd even weg.
  Je hebt deze mooi vereeuwigd !!!
  Ik vind het jammer dat ze altijd zo snel weer verdwijnen.
  Het zal wel bij de magie horen van dit natuurverschijnsel.
  Mooie vogels ook.
  Wij hebben jaren ( toen ik nog een kind was ), ook alle dagen zo’n roodborstje op bezoek gehad.
  In de winter aan onze achterdeur ( keukendeur ).
  En als er sneeuw lag of als het gevroren had strooiden we altijd broodkruimels.
  Fijn weekend alweer, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 56. Hallo Janny,
  Wat een schitterende foto’s van die druppels !!!
  Hoe bestaat het dat je het zo prachtig en perfect kan fotograferen ?
  Super goed gedaan !!!
  En dan de foto’s van de poes met de bloem.
  Hahahahaha, een beetje grappig vind ik dat.
  Maar bovenal heel schattig !!!
  Ik weet heel veel van poezen, maar de betekenis hierachter, dat weet ik ook niet hoor.
  Doet hij dat echt elke dag, zo’n bloem meebrengen naar huis ?
  En weet je ook waar hij die bloemen vandaan haalt ?
  Ik heb er met mijn beetje verstand maar één verklaring voor.
  Hij ziet die bloem net als een muis of vogel ( een prooi ) als een trofee, die hij je dan trots cadeau doet.
  Want dat doen poezen wel met hun jachttrofeeen hé.
  Wel heel speciaal, en dan is het wel veeeeel leuker dat hij je een bloem brengt in plaats van een arm diertje dat hij heeft gedood hé.
  Als ze je hun prooi komen brengen mag je niet boos op ze zijn, want dat is voor hen een onbegrijpelijke vernedering.
  Maar als je van dieren houdt vind je dat zoooooo erg hé.
  Probeer je dan maar kalm te houden.
  Fijn weekend, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 57. Lieve Beppe,
  Ik geef mem de opdracht om dit berichtje te schrijven want dat kan ik zelf nog niet.
  Bedankt voor het leuke liedje op de site voor mijn verjaardag! En die foto is natuurlijk ook supermooi (vind mem)

  Dikke tut van Dennis

  Like

 58. Hoi lieve Janny,
  Mooie foto’s van het musje.
  Maar het ziet er inderdaad maar zielig uit, ocharme.
  Ik wens je een gezellig weekend toe.
  Een doosje vol vreugde schenk ik jou,
  Met een dekentje erbij tegen de kou.
  Er zit ook nog een zakje liefde bij,
  En vele potjes vriendschap op een rij.
  Deel dit doosje met de mensen om je heen,
  En je bent nooit of te nimmer meer alleen.

  Knuffie, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 59. Hallo Janny,

  Alweer mooie foto’s die je laatst plaatste !!!
  Ik heb er niet veel verstand van hoor, ik weet alleen dat ik het als grote dierenvriend graag zie.
  Maar volgens mij zijn het foto’s van duiven en van de huismus.
  Of heb ik nu een serieuze blunder geslagen ?
  Hihihihihi.
  Fijn weekend.
  Veel liefs, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 60. Lieve Janny,

  Prachtige foto’s van de paddestoelen, de leguanen en de roofvogels !!!
  Mijn favorieten zijn wel de roofvogels hoor.
  Als men graag in de natuur gaat wandelen maar men kan niet om welke reden dan ook, dan moet men naar jouw blogjes gaan.
  Een en al prachtige natuur om je heen, en in je fantasie hoor je er zo de geluiden bij.
  PRACHTIG !!!!!
  Fijn weekend lieverd !
  Veel liefs, ***
  catwoman, Tania.

  Like

  • Dankje Tania
   Voor je lieve reactie.
   Ik hoop ook dat mensen meegenieten.
   Aan de kijkcijfers zal het niet liggen.
   en ook van de perzoonlijke reactie’s geniet ik
   Ook een heel mooi zonnig weekend gewenst
   Lieve groetjes Janny

   Like

 61. Hallo Janny,

  Super mooie foto’s hier !!!
  Echt prachtig !!!
  Men komt hier ogen te kort op jouw site.
  En ook op je andere sites.
  Knap gedaan allemaal.
  Ik wens je nog een leuk weekend toe !!!
  Altijd welkom op mijn blogje.
  Ik ben blij dat ik terug ben !!!
  Veel liefs, ***
  catwoman, Tania.

  Like

 62. Hallo Henk en Janny.
  zo ik ben er weer bij allereerst nog gefeliciteerd met jullie zoon en onze schoonzoon.
  Jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet dat zijn toch de momenten dat je even met elkaar contact hebt .
  maar vooruit hier gaat het nu weer redelijk dus hopelijk tot ziens in het dorp
  PS mooie foto`s van de lucht ballonnen.

  Like

 63. hallo mem.
  wij zitten even bij die kreupele man.. (jan en griet.)
  heb even naar de foto,s gekeken.
  maar zijn heel mooi hoor.

  dikke tut. van mij , linda en dennis..

  Like

 64. Hoi hoi,

  zoals beloofd, hier een krabbeltje van mij.
  Ik heb de foto’s gezien hoor…. Vooral die met de kameel vond ik erg leuk (gezien het verhaal die jullie vertelden!!)

  Groetjes Linda

  Like

 65. hoi, toevallig kwam ik je naam tegen en ook nog hele mooie fotos,wat leuk om zo wat van je te horen [zien dus].
  Nog gefeliciteerd met je verjaardag .
  Groeten Harmke

  Geliked door 1 persoon

 66. Wat en super site Janny!
  En van harte gefeliciteerd met jou verjaardag!!

  Ik zou het vakantiehuis ook aan mijn gasten aanbieden ,
  miesschien kunnen ze ook nog een tentje mee nemen!

  Groetjes Katja Ga door zo….

  Like

 67. Hoi Janny,
  Ik zocht leuke foto’s van het pronkriden, maar jij hebt hele mooie! Gelijk je hele site bekeken.. Alles wat ik hier op Curaçao mis aan thuis, zie ik hier weer terug. Zelf het Shantykoor, zag mijn vader nog voorbij komen. Super!

  Misschien tot volgend jaar!
  Nellie (vriendin van Janneke)

  Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s