2 reacties op “04-09-2014 Allegorische optocht St Nicolaasga

 1. Hoi Janny, je had er mooi weer bij. Jan en ik zijn op de avond geweest en dat valt niet mee om dan mooie plaatjes te schieten. Binnenkort op mijn blog.
  Ik kan je foto’s niet openen op one drive, heb je ze niet openbaar gezet??

  Gr Sake.

  Like

  • Hoi Sake. We hadden schitterend.weer eigenlijk voor de foto’s te veel zon . Ja ik ben verleden jaar ook de avond geweest , maar met statief hoef je dan niks te beginnen vond ik tenminste . Ik zat nou ook te twijfelen of ik zou gaan. Maar ik dacht dat het mooiste dan eigenlijk de Eiffeltoren uitkwam. Maar ik zie straks wel bij jou foto,’s als ik mij vergist heb . Ja ik ben vergeten dat te veranderen . Zal ik zo meteen doen. Vr Gr Janny

   Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s