6 reacties op “OneDrive

  1. Vervelend voor je! Ik gebruik de gratis versie van het Twenty Thema en werk met links. Voor het openen vanuit mijn artikeltjes van de albums (eigenlijk: bestanden) op OneDrive gebruik ik de verwijzende link die met OneDrive kan worden gemaakt en vandaaruit kan worden gekopieerd naar de HTML-tekstverwerker. In mijn artikeljes voorzie ik deze links tegenwoordig van de naam OneDrive diavoorstelling (vroeger was de naam: Fotoalbum). Ik maak dus geen OneDrive album, maar verwijs naar het bestand op OneDrive. Dit gaat altijd goed. Jij gebruikt het Parament-thema. Kunnen in dit thema met de editor links worden gemaakt, en zo ja, links die naar externe sites verwijzen? Als dat kan, denk ik dat je geen problemen meer hebt.

    Like

    • Ja ik zag het opeens vanmorgen . Had gisteren foto’s gemaakt van wielrenners . Maar openbaar gaat voor de zoveelste keer weer niet op , wat hebben ze eraan iedereen beslist toch zelf . Balen . Maar we maken er toch maar een mooie dag van en hopelijk verandert het weer.

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s