2 reacties op “26-11-2015 VAN ALLES WAT

    • Ja toch haha er zijn er genoeg over hoor. Breek me de bek niet open zeggen ze dan, Ja nieuwe auto dan moeten er ook nieuwe containers komen 😦 . Ik vind zo raar, bij Amsterdam gooien ze alles in een zak, Je krijgt een kaartje met een code alleen voor jou en dan kan je het in een hele grote container gooien, Hier word het ook op een grote hoop gegooid, en word het later uit gezocht. Maar zal wel een domme vrouw zijn die er zo over denkt haha, Ik krijg steeds als jij een rectie plaatst een span bericht erbij, ??????? heel raar, Vriendelijke Groetjes Janny

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s