3 reacties op “Effe stoom afblazen Grrrr

    • Nee dat is het zeker niet Karel. Ja staat gewoon angsten uit als er een tractor aan komt . Want het had geregend en de blubber stroomt over de weg. En er naast zitten diepe kuilen waar je ook niet met plezier in wil met je voeten. En het eerste stuk heb ik geen foto van maar dat is ook verschrikkelijk . Ik denk het niet dat ze luisteren . Is toch nog niks gebeurt 😠 en er staat stapvoets rijden . Volgens mij kunnen de tractor chauffeurs ook niet lezen hoor . Er ligt een auto weg naast je zou haast op die weg gaan fietsen is volgens mij veiliger . Dan kan je aan de kant gaan als er een vrachtwagen aan komt pfff

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s