4 reacties op “Sledehonden Kuinderbos 05-03-2017

    • Dankjewel Sake. Ik kwam het toevallig op internet tegen, kon eerst nooit vinden hoe laat het begon. Tja en toen ik dat vroeg was ik eigenlijk al aan de late kant . Maar heb er toch nog van kunnen genieten wat er nog moest rennen .

      Like

    • Ja echt geweldig en zo lief, Ja dit was in het begin, Ik weet natuurlijk niet hoe het verder is gegaan, Ze moesten 5 Km draven . Dit was voor mij de eerste keer dat ik het gezien heb in echie , Maar vond geweldig,

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s