3 reacties op “De volle maan 31-01-2018

    • Ik denk zo iets als winterfair, koopwaar aan de man brengen, dat ieder zijn spulletjes mag verkopen net kleine kraampjes, of verhaaltje enz en de kleine steegjes worden verlicht met waxine lichtjes. Ze zoeken trouwens nog mensen die de waxine lichtjes willen aansteken 😉 Ik had er nog nooit van gehoord, maar toch even verder gezocht 😉 dank voor de link,

      Like

    • En op de andere vragen, dat geloof ik best, er is toch een andere sfeer ? ( zou zo niet weten een andere naam er voor) wat er in de lucht hangt als je er gevoelig voor bent, Ik ben altijd dan wat aan het knoeien met mijn instellingen van mijn camera en dan zie ik het wel wat het word 😉

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s