2 reacties op “Dickens Lemmer 15-16-12-2018

  1. prachtige series
    ik herken je ellende , had het zelfde met een externe schijf , duizenden foto’s weg , gelukkig ook terug , een enkele beschadigt of niet te lezen , en alles wat keurig in mappen stond , nu zonder mappen en door elkaar šŸ˜¦

    Like

    • Dankjewel Karel. Ja ik moest effe alleen zijn, Ik dacht de foto’s kwijt van 10 tallen jaren, Ik heb ze niet allemaal , Maar die stonden toen op de laptop. Ze staan nog in mappen bij mij, Maar die ik online van het kaartje heb af gehaald die staan wel door elkaar, Als dat het ergste is, IK HEB ZE WEER hihi

      Like

Vriendelijk bedankt voor u reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s